Hammaslääkäripalvelu Hymysuu

Hammashoito

Laadukasta hammas­hoitoa

Huolehdimme hampaittesi hyvinvoinnista

Meille Hymysuussa jokainen potilas on yksilö, jonka tarpeet huomioidaan osana hoitoa. Meille asiakkaidemme hampaiden ja suun hyvinvointi on kunnia-asia. Vastaanottomme sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa, joten meille on helppo ja mukava tulla.

Pyrimme järjestämään särky- ja ensiapuajat mahdollisimman nopealla aikataululla, jopa samana päivänä, sekä uusille että hoidossa oleville asiakkaillemme. Laajat aukiolo­aikamme helpottavat hammaslääkäri­käyntien ajoittumista sinulle sopivana ajankohtana.

Hymysuun perusham­mashoitoon kuuluu

Säännölliset tarkastus­käynnit Paikkaus­hoito Juurihoito

  • Säännölliset tarkastus­käynnit
  • Paikkaus­hoito
  • Juurihoito

Hampaan poisto Röntgen­tutkimukset Lausunnot vakuutus­yhtiöille

  • Hampaan poisto
  • Röntgen­tutkimukset
  • Lausunnot vakuutus­yhtiöille

Kutsumme sinut säännölliseen hammas­tarkastukseen

Hammas­lääkäripalvelu Hymysuussa on käytössä recall-kutsu­järjestelmä, jonka ansiosta asiakkaamme saavat vuositarkastus- ja hoitokontrolli­kutsut lääkärin määrittämän yksilöllisen tarkastusvälin puitteissa.

Recall-kutsujärjes­telmällä pidämme huolta asiakkaidemme suun ja hampaiden terveydestä. Kotiin tulevien kutsujen myötä hammas­lääkärikäynnit eivät pääse unohtumaan eivätkä mahdolliset alkavat hammasvauriot yllättämään. Recall mahdollistaa myös säännöllisen suun terveydenhuollon tutulla hammas­lääkärillä.

Sinua palvelevat hammas­lääkärit

Perushammashoidossa sinua palvelevat hammaslääkärimme HLL Terhi Hietanen, HLL Pauliina Laaksonen ja HLL Carlos Rodriguez. HLL Terhi Hietanen ottaa vastaan myös Pirkkalan palveluseteli­asiakkaita.

Tutustu ammattitaitoiseen henkilö­kuntaamme.

Ota yhteyttä ja varaa aika!