Hammaslääkäripalvelu Hymysuu

Implantit ja keinojuuret

Implantit eli keinojuuret

Keino­hammas puuttuvan hampaan tilalle

Hammas­implantti eli keinojuuri on leukaluuhun istutettu titaanista valmistettu keinojuuri, joka liittyy saumattomasti sitä ympäröivään luukudokseen ilman hylkimis­reaktiota. Tarjoamme asiantuntevaa implanttihoitoa toimi­pisteessämme Tampereen keskustassa.

Hammas­implanteilla voidaan korvata yksi tai useampia hampaita. Implanteilla on myös mahdollista korvata hampaattoman leuan kokoproteesi implanttisillalla. Vaihto­ehtoisesti proteesi voidaan kiinnittää napakasti implantti­juuriin sopivilla neppareilla.

Implantin asentaminen on kivutonta

Ennen implantti­hoidon aloitusta tarvitaan selvitys potilaan yleisterveyden­tilasta sekä terveys­tottumuksista. Lisäksi ennen hoidon aloittamista tehdään kattava suun ja hampaiston tutkimus röntgen­kuvineen.

Hammas­implantti tai -implantit asetetaan leukaluuhun kirurgisessa toimen­piteessä, yleensä paikallis­puudutuksessa. Implantin asettaminen on kivuton toimenpide, jolla ei ole mainittavia jälkivaivoja.

Hammas­implanttien kotihoito

Implanttien kotihoito tulee tehdä yhtä huolellisesti kuin omienkin hampaiden hoito. Implantit puhdistetaan kaksi kertaa päivässä harjaamalla sekä puhdistamalla hampaiden ja implanttien välit hammaslangan, -tikun tai -väliharjan avulla. Irrotettava implanttiproteesi puhdistetaan päivittäin harjaamalla. Hoitava hammaslääkäri tai suuhygienisti neuvoo aina sopivat kotihoito­välineet implanteille.

Jälkihoidossa tarkastetaan implanttien sekä niitä ympäröivien kudosten tilanne aluksi noin 6–12 kuukauden välein.

Varaa aika ilmaiseen implantti­tarkastukseen

Hammas­lääkäripalvelu Hymysuusta saat maksuttoman implantti­tarkastuksen, jossa hammaslääkäri laatii hoitosuunnitelman ja kustannusarvion. Tarkastuskäynti ei sido sinua hoitosuhteeseen. Soita nyt ja varaa aikasi HLL Harri Sandbergille, puh. 03 214 7455.

Voit tutustua tarkemmin implantti­operaatioon katsomalla toimenpiteestä kuvatun videon.

Tarjoamme myös erikoisprotetiikan ja perusham­mashoidon palvelut.